Contact bestuursleden
Het bestuur van dorpsbelang bestaat uit 5 leden die meestal voor 5 jaar zitting nemen in het bestuur. Het rooster van aftreden is zo vastgesteld dat er altijd sprake is van continuïteit en lopende zaken dus altijd zo goed mogelijk worden afgehandeld. Voor vragen of wensen kunt u rechtstreeks met één van de bestuursleden bellen of mailen.

 

Bestuurslid Wilma de Vries, voorzitter

wilma de Vries

Ik woon sinds maart 2002 samen met Marten de Vries op ’t Heechsan.
Hiervoor woonden we ruim 21 jaar in het buurtdorp Jistrum.
Wij hebben twee kinderen en twee kleinkinderen. Ik werk als leidinggevende bij De Zijlen. De Zijlen is een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken. Daarnaast biedt De Zijlen ook ambulante begeleiding en gezinsondersteuning. Mijn werkplek is Leek, vanuit hier geef ik leiding aan meerdere teams.
Ik zit sinds 2014 in het bestuur van dorpsbelang en ben bezig met het 4e jaar als voorzitter.

 

Bestuurslid: Simon Bosma

Simon

Mijn naam is Simon Bosma. Sinds april 2023 ben ik aan het bestuur van Doarpsbelang toegevoegd. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de gemeenten Noardeast-Fryslan en Dantumadiel. Een baan met veel afwisseling en diversiteit.
De meeste Eastermarders weten mij vaak zo wel te vinden, maar heeft u vragen, neem gerust contact op.

 

Penningmeester: Sytse Faber

 

Bestuurslid:  Sjouke Meekma

Sjouke Meekma

Mijn naam is Sjouke Meekma. Ik woon samen met Martje en onze drie kinderen Niek, Iwan en Roan op de Lege Leane 6. Ik ben sinds het voorjaar 2021 algemeen bestuurslid voor het dorpsbelang.

In mijn werk ben ik actief als contractmanager voor de gemeente Noardeast-Fryslan en Dantumadiel in het sociaal domein. Dit betekent dat ik bezig ben met contracten voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, dagbesteding, trapliften, scootmobielen enz. In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn racefiets of ik ben bezig in onze tuin.

 

Bestuurslid: Ilona Land